Ma van -
 
 

2013. május 26.
   Sándor Juditnak hívnak, Hajdúszoboszlón élek és közelítek a 4x-hez. A leggyönyörűbb hónap szerintem a május, már csak azért is, mert akkor születtem... Ebből következik, hogy bika a horoszkópom (én vagyok "a bikák legjobbika" ...persze csak így szerényen idézőjelben).
   Nagyon szeretek utazgatni, kirándulni, új helyeket megismerni. Leginkább a hegyvidéket kedvelem, illetve a várakat és a történelmi emlékhelyeket. Szívesen látogatok múzeumokat és különböző kiállításokat is.
 
   Szabadidőmben sokat olvasok, szívesen nézek filmeket, vagy számítógépezek, illetve, ha elkap az ihlet, akkor kézműveskedem. Közel 20 éve a telefonkártyák is "elvarázsoltak", bár gyűjteményem hiányos, törekszem erősen... (Amennyiben van olyan telefonkártyád, amelyikre nincs szükséged és megválnál tőle, kérlek NE dobd ki, inkább ajándékozd nekem!!! Ígérem nálam jó kezekben lesz )

   Kedvelem az állatokat, van egy tündéri cicám. Szeretek nagyokat sétálni, kerékpározni és ha időm engedi, akkor úszni. Ez utóbbi némi wellness-es lazulással fűszerezve az igazi...

   (Ennyi aszem éppen elég bevezetésként... ha felkeltettem az érdeklődésed: ismerj meg jobban, vagy ha már ismersz, akkor ajánlj valami jó programot!)
 
 
 

Sándor Judit honlapja - eznembla-bla

© 2002-2010. Minden jog fenntartva!