Ma van -
 
 

2006. május 17-től
2010. ápr. 04.
   Sándor Judit vagyok. Örülök, hogy ellátogattál hozzám így virtuálisan! Kellemes időtöltést kívánok a weboldalam böngészéséhez!!
   Ha többet szeretnél tudni rólam, akkor használd a bal oldali menüpontokat, vagy a felső menüsort! Sok érdekességet megtudhatsz velem kapcsolatban és kicsit jobban megismerhetsz. Bemutatkozom, majd elárulom a kedvenc dolgaimat, a fotótárban értelemszerűen fényképeket találsz, az utazási körkép alatt pedig megmutatom, hogy merre jártam eddig a világban, illetve mindezek mellett betekintést nyerhetsz a telefonkártya-gyűjteményembe is.
   Életem során volt pár év, amit tanulással töltöttem, és úgy gondoltam, ne menjen kárba az a sok idő és energia, amit a tételek kidolgozásába fektettem, így a rendelkezésemre álló tananyagokat közkinccsé teszem. Ha érdekel, nézd meg és vedd hasznát Te is! (Csak saját felelősségre!) A Vegyes-bazár részben bármily meglepő, de valóban vegyes-bazárt találsz...
   Ha kérdésed van, lépj velem kapcsolatba elérhetőségeim valamelyikén, vagy írj a vendégkönyvbe! Remélem tetszik a honlapom, látogass el máskor is!

Üdv: SJudit

 
 
 

Sándor Judit honlapja - eznembla-bla

© 2002-2010. Minden jog fenntartva!