Ma van -
 
 

2010. febr. 22.


2006. május 17-től
   Eddigi életemből közel 25 évet tanulással töltöttem, úgy gondoltam, ne menjen kárba az a sok idő és energia, amit a tételek kidolgozásába fektettem, így közkinccsé teszem a rendelkezésemre álló tananyagokat. Ha érdekel, nézd meg és vedd hasznát Te is! Jó tanulást kívánok!
   A honlapon elérhető tananyagok NEM hivatalos tételek, így azokat csak saját felelősséggel használd! A jobb oldalon lévő Almenü segítségével tudsz navigálni az oldalak között!
A köszönőlevelek áradatát ide várom: sjud@freemail.hu
 
   Elérhetők a menüből a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar Emberi erőforrás tanácsadó szak (MA képzés) tananyagai, melyek 2009-ben vagy utána voltak aktuálisak.

   Megtalálhatók a Debreceni Egyetem Informatikai Karán indított Informatikus könyvtáros szak (egyetemi képzés) kidolgozott tételei, ezek 2003-2006 között készültek.

   Letölthetők az egri Eszterházy Károly Főiskola Könyvtár szak - informatika szakirány (főiskolai képzés) tananyagai és egyéb segédanyagai, melyek 1999-2003 közötti időpontra tehetők.

   Találsz az oldalon nyelvi anyagokat is az eszperantó- és a német nyelv tanulásához (az eszperantó anyagok nagy része 2006-ban készült, a német pedig 2009-től), illetve egyéb tanuláshoz használható hasznos cuccok is elérhetők, melyek az utóbbi 10 évben lettek összeállítva (pl. Számítástechnikai szoftverüzemeltető tanfolyam vizsgatételei, eTanácsadó tanfolyam feladatai stb.).

   Sok sikert kívánok az "egész életen át tartó tanulás" megvalósításához!
 
 
 

Sándor Judit honlapja - eznembla-bla

© 2002-2010. Minden jog fenntartva!