Ma van -
 
 

2010. ápr. 05.

2006. május 17-től
   Nagy hobbim a telefonkártya-gyűjtés, mely 1994-ben kezdődött. Főképp a magyar fülkés telefonkártyákat (chip-es) gyűjtöm, jelenleg kb. 450 féle tarkítja a gyűjteményem. Mutatóba gyűjtöm a magyar mobilhálózatok által használt SIM és feltöltőkártyákat, van néhány hívókártyám, illetve vonalas telefonhoz való feltöltőkártyák is.
   A magyar telefonkártyák mellett rendelkezem kb. 100 darab vegyes külföldi kártyával (főleg német és francia), köztük chipes kártyák, illetve mobil feltöltőkártyák.
 
   A minták, motivumok közül előnyben részesítem a külföldi kártyáknál a bika horoszkóp motivumot, illetve azokat a kártyákat, melyeken könyv, számítógép, híres épület, különleges tájak és emberek, illetve zászlók vagy országok szerepelnek.
   Készítettem egy összeállítást a telefonkártyákkal kapcsolatosan, ezt a jobb oldali menü segítségével érheted el. A Történet menüpont alatt rövid cégtörténetet találsz és a hazai telefonkártya-kiadás történetével és fontosabb dátumaival ismerkedhetsz meg. Az Információk menüpont alatt hasznos dolgokat és érdekességeket találsz természetesen a telefonkártyákkal kapcsolatosan. A Sorozatok menüpont alatt rendszerezve összegyűjtöttem a hazai telefonkártyák közül az egyes sorozatok részeit. Megtekintheted a honlapomon a cserekártyáim egy részét (folyamatosan változik, ezért érdeklődj, mielőtt beleélnéd magad!) és találsz egy listát az általam keresett telefonkártyákról is.
   Ha cserélni vagy venni szeretnél valamilyen telefonkártyát, akkor kérlek, keress meg e-mailben és megegyezünk! Illetve, ha az általam keresett kártyák közül rendelkezel valamelyikkel és szeretnéd eladni (vagy nekem ajándékozni ), akkor szintén jelentkezz!
   Minden telefonkártyát szívesen fogadok, így mielőtt egy laza mozdulattal a szemetesbe dobod, inkább gondolj rám és juttasd el nekem a "gyönyörűséget"! Bármilyen kérdésed, vagy véleményed van a telefonkártyákkal és a gyűjtéssel kapcsolatban, erre a címre írhatsz: sandor.judit75@gmail.com

 
 
 

Sándor Judit honlapja - eznembla-bla

© 2002-2009. Minden jog fenntartva!